Beställ en bukett till mors dag

Fyll i formuläret nedan. Vi återkommer med en bekräftelse på din beställning till angiven mejladress. Välj om du vill hämta buketten i butiken eller få den utkörd till mottagaren på mors dag. Lyxa till din gåva med en ask chokladpraliner, välj storlek i formuläret. Beställningen betalas med swish eller vid avhämtning, fullständig betalningsinformation finns i bekräftelsemejlet.

Mors dag-bukett

Buketten på bilden motsvarar storlek "festlig". Vi binder vår vackra signaturbukett med handplockade snittblommor av högsta kvalité. 
Blommor och färger kan variera.

Lyxiga chokladpraliner

Komplettera din bukett med en lyxig chokladask. Välj antal praliner i formuläret. 

Fyll i formuläret för att beställa.

  • Vilken dag vill du hämta din bukett? Buketten finns att hämta på valt datum i vår butik på Centrumvägen 4 E i Nykvarn. Om du vill att vi levererar din bukett finns ett separat fält att fylla i längre ner i formuläret.
  • Välj storlek på bukett.
  • Lägg till en ask med lyxiga chokladpraliner.
  • Om du vill att vi kör ut blommorna ange namn, adress och telefonnummer till mottagaren. Blommorna levereras mellan 10-16 på mors dag. Vi levererar till Nykvarn (70 kr), Södertälje (120 kr), Enhörna (120 kr), Järna (140 kr) och Mariefred (140 kr). Budavgift tillkommer.
  • Om du vill att vi skickar med ett kort i buketten ange vad du vill att det ska stå.