blommor till bröllop

Min signaturbukett är en vacker mix av lyxiga snittblommor från världens bästa odlare kombinerat med närodlade blommor, material från naturen och min egen trädgård. 
Hållbarhet är viktigt för mig och jag utgår gärna från säsong när jag skapar buketter och arrangemang. Låt mig skapa något unikt och personligt som förgyller er dag och ger vackra minnen för livet.

Jag vill gärna träffa er

Boka en bröllopskonsultation. Vi ses  på ett datum som passar er så att ni i lugn och ro kan berätta om era tankar och visioner kring er bröllopsdag. Utifrån det kan jag rekommendera blommor och grönt som är i säsong och som passar er vision och tema. En konsultation kostar 600 kr, som betalas via swish vid bokning. Om ni bokar något av mina bröllopspaket (gäller ej a la carte) dras bokningsavgiften av från er slutfaktura.
Jag ser fram emot att träffa er!

Information om blommor till bröllop

Fyll i formuläret nedan så skickar jag mer info om hur jag jobbar med bröllop och vilka alternativ jag erbjuder. Därefter kan ni välja om ni vill boka en konsultation. Om ni väljer att boka blommor via min a la carte-service så behövs i regel ingen konsultation men jag är alltid tillgänglig på mejl om ni behöver råd eller undrar något.

Portfolio

Kika in här om ni är nyfikna på hur det kan se ut om ni anlitar mig till ert bröllop.

Kontrakt

Ni kan lita på att jag tar mitt uppdrag som er  bröllopsflorist på stort allvar, därför skickar jag alltid ett kontrakt, som ska signeras av er båda, tillsammans med er första faktura. På så sätt kan ni vara säkra på att jag levererar det ni förväntar er och jag kan utföra mitt uppdrag på bästa tänkbara sätt med vetskapen om att vi har en tydlig överenskommelse.

Brudbukett
Brudbukett