Nu är det dags att beställa blommor till alla hjärtans dag. Jag binder en romantisk bukett med säsongens vackraste blommor som du kan hämta upp när det passar dig under dagen. Du kan också välja att få den utkörd till någon av mina leveransorter (se lista i beställningsformuläret). Vad du än väljer så slipper du svettas med alla andra sista minuten-shoppare en fredagseftermiddag när du bara vill hem och mysa med din älskling! ;)

Beställer gör du genom att fylla i det här formuläret!

Läs hela inlägget »
Etiketter: alla hjärtans dag

Jag vet inte om ni känner det än men advent och jul närmar sig med stormsteg. I vanliga fall brukar jag vara riktigt uppe i varv så här års men nu när jag inte har butiken längre så känns det lite lugnare. Däremot så har jag två roliga julevenemang inplanerade och det första går av stapeln nästa lördag, den 23 november. Då är det dags för det årliga glöggminglet hos Closet & House och jag kommer finnas på plats med  härliga julblommor och kransar. Minglet pågår kl 10-16 och som vanligt bjuds det på glöggfika och fina erbjudanden. 

Helgen efter är det dags för julmarknad hos Larssons Lada. Känner på mig att det kommer bli riktigt mysigt! Jag kommer att vara där lördag + söndag men marknaden startar redan på fredagen (29/11). Ser så mycket fram emot att få dela lite julstämning med er, hoppas vi ses!

Läs hela inlägget »