Jag har gått och tänkt en längre tid nu att jag borde starta ett nyhetsbrev. Mest med tanke på att instagrams algoritm gör så att inte ens hälften av mina följare ser mina inlägg där vilket betyder att en himla massa människor missar information om vad som händer i ateljén, påminnelser om event/högtider som är på gång och även om jag har fina erbjudanden i butiken. För att inte tala om de kunder som inte ens har instagram (ja, de existerar!)
Men ett nyhetsbrev missar man ju inte! I alla fall inte om det är ett sånt man signat upp sig på för att man faktiskt är intresserad av vad avsändaren har att säga. Nu menar jag alltså inte såna nyhetsbrev som man anmäler sig till i kassan på en webshop för att få rabatt och sen avanmäler sig från så fort man får första mejlet.

Jag ska försöka skicka ett mejl i månaden med aktuell information, sen kan det bli fler om jag har något speciellt på gång men jag lovar, det blir inga spam!
Anmäl dig i formuläret här nedanför så hörs vi snart!

Läs hela inlägget »

Nu är det dags att beställa blommor till alla hjärtans dag. Jag binder en romantisk bukett med säsongens vackraste blommor som du kan hämta upp när det passar dig under dagen. Du kan också välja att få den utkörd till någon av mina leveransorter (se lista i beställningsformuläret). Vad du än väljer så slipper du svettas med alla andra sista minuten-shoppare en fredagseftermiddag när du bara vill hem och mysa med din älskling! ;)

Beställer gör du genom att fylla i det här formuläret!

Läs hela inlägget »
Etiketter: alla hjärtans dag

Jag vet inte om ni känner det än men advent och jul närmar sig med stormsteg. I vanliga fall brukar jag vara riktigt uppe i varv så här års men nu när jag inte har butiken längre så känns det lite lugnare. Däremot så har jag två roliga julevenemang inplanerade och det första går av stapeln nästa lördag, den 23 november. Då är det dags för det årliga glöggminglet hos Closet & House och jag kommer finnas på plats med  härliga julblommor och kransar. Minglet pågår kl 10-16 och som vanligt bjuds det på glöggfika och fina erbjudanden. 

Helgen efter är det dags för julmarknad hos Larssons Lada. Känner på mig att det kommer bli riktigt mysigt! Jag kommer att vara där lördag + söndag men marknaden startar redan på fredagen (29/11). Ser så mycket fram emot att få dela lite julstämning med er, hoppas vi ses!

Läs hela inlägget »