Min a la carte-meny för bröllopsblommor har blivit populär och det är så roligt! Det är ett utmärkt sätt att få exklusiva och personligt designade buketter och arrangemang till ett väldigt bra pris. Det skenar ju lätt i väg kostnadsmässigt när man håller på att planera sitt bröllop och med detta alternativ så tror jag att det är i alla fall lite enklare att hålla sig inom budget på blomsterfronten. Du kan läsa mer om min a la carte-service här.

I helgen som gick hade jag nöjet att skapa buketter och knapphålsblommor till Mikaela och Daniel som gifte sig i Taxinge kyrka och hade bröllopsfest i Larssons lada. Mikaelas önskemål var att buketten skulle gå i dusty rose-toner med matchande band, hon skickade också ett par bilder på buketter som jag gjort tidigare som hon gillade formen på. Detta är ett utmärkt exempel på hur resultatet kan bli om man väljer att använda min a la carte-service för bröllopsblommor.

Läs hela inlägget »

På lördag, den 2 februari, kommer jag att befinna mig på Wedding Fair Sthlm. Det är fritt inträde och massa spännande utställare från bröllopsbranschen, kom gärna förbi!

Läs hela inlägget »

Nu när hösten anlänt på riktigt och vi till och med haft ett par nätter med frost så tänkte jag bjuda på en liten grej som liksom kan lysa upp den här mörka och kalla perioden vi har framför oss. Ni är så många som tittar förbi butiken på torsdagar och fredagar för att köpa en liten bukett till er själva för att fira in helgen och det är så härligt! Det var en anledning till att vi började med vår blomsterprenumeration som inte bara underlättar för er då vi kör hem blommorna till er (helt gratis om ni bor i Nykvarn, Enhörna eller Södertälje) utan också ger er chans att upptäcka lite annorlunda och lyxigare blommor till ett superbra pris.
Du kan dessutom välja om du vill ha en färdig bukett som du kan sätta i vas direkt (för den bekväme) eller om du hellre vill ha en bunt med blommor som du får ta hand om och arrangera själv (för den pysslige). Klicka här för att se fullständiga villkor och här för att anmäla dig. Och det fina är att om du, under oktober,  signar upp dig för 4 tillfällen  så får du en jättefin vas och en superbra snittare på köpet!
Jag kan säga att den snygga vasen blivit en av mina favoriter, den är precis lagom stor plus att jag gillar att den är så enkel i formen. Snittaren är en storsäljare hos oss. Ni som ofta köper snittblommor vet hur viktigt det är för hållbarheten med rena och bra snittytor och det är ju inte alla som har en supervass kniv hemma. Det kan vara lite trixigt att få till en bra yta också och dessutom lätt att skära sig, så denna är guld! 
Som sagt så gäller detta erbjudande under oktober eller så långt lagret räcker så vänta inte för länge med att anmäla dig! Själva prenumerationen har ingen bindningstid men för detta erbjudande gäller det att du signar upp dig för minst 4 tillfällen. Men allt det där står i villkoren och har du minsta fråga eller fundering så tveka inte att höra av dig, ring oss på 08-121 473 40 eller ännu hellre - hälsa på oss i butiken, vi älskar när ni kommer förbi!

Hoppas ni har en underbar vecka!

/Josephine

Läs hela inlägget »

Förra helgen hade jag äran att leverera blommor till ett ljuvligt försommarbröllop ute på vackra Vidbynäs gård. Jag älskar verkligen att dekorera Vidbynäs, det är ett så fint ställe, ljust och lagom stort inomhus och en fantastisk omgivning - perfekt för ett drömbröllop! Kolla upp det om ni går i giftastankar. I väntan på fotografens bilder så tänkte jag dela med mig av mina egna bilder på brudbuketten och bordsarrangemangen. De vackra urnorna till bordsarrangemangen är tillgängliga för uthyrning, även de rosa ljuslyktorna som syns på ett par bilder. Kontakta oss om du vill prata bröllopsblommor!

/Josephine

Läs hela inlägget »