Nyhetsbrev

Jag har gått och tänkt en längre tid nu att jag borde starta ett nyhetsbrev. Mest med tanke på att instagrams algoritm gör så att inte ens hälften av mina följare ser mina inlägg där vilket betyder att en himla massa människor missar information om vad som händer i ateljén, påminnelser om event/högtider som är på gång och även om jag har fina erbjudanden i butiken. För att inte tala om de kunder som inte ens har instagram (ja, de existerar!)
Men ett nyhetsbrev missar man ju inte! I alla fall inte om det är ett sånt man signat upp sig på för att man faktiskt är intresserad av vad avsändaren har att säga. Nu menar jag alltså inte såna nyhetsbrev som man anmäler sig till i kassan på en webshop för att få rabatt och sen avanmäler sig från så fort man får första mejlet.

Jag ska försöka skicka ett mejl i månaden med aktuell information, sen kan det bli fler om jag har något speciellt på gång men jag lovar, det blir inga spam!
Anmäl dig i formuläret här nedanför så hörs vi snart!

Kommentera gärna: