Adventsmingel och julmarknad

Jag vet inte om ni känner det än men advent och jul närmar sig med stormsteg. I vanliga fall brukar jag vara riktigt uppe i varv så här års men nu när jag inte har butiken längre så känns det lite lugnare. Däremot så har jag två roliga julevenemang inplanerade och det första går av stapeln nästa lördag, den 23 november. Då är det dags för det årliga glöggminglet hos Closet & House och jag kommer finnas på plats med  härliga julblommor och kransar. Minglet pågår kl 10-16 och som vanligt bjuds det på glöggfika och fina erbjudanden. 

Helgen efter är det dags för julmarknad hos Larssons Lada. Känner på mig att det kommer bli riktigt mysigt! Jag kommer att vara där lördag + söndag men marknaden startar redan på fredagen (29/11). Ser så mycket fram emot att få dela lite julstämning med er, hoppas vi ses!

Kommentera gärna: