Blomsterprenumeration - Oktobererbjudande

Nu när hösten anlänt på riktigt och vi till och med haft ett par nätter med frost så tänkte jag bjuda på en liten grej som liksom kan lysa upp den här mörka och kalla perioden vi har framför oss. Ni är så många som tittar förbi butiken på torsdagar och fredagar för att köpa en liten bukett till er själva för att fira in helgen och det är så härligt! Det var en anledning till att vi började med vår blomsterprenumeration som inte bara underlättar för er då vi kör hem blommorna till er (helt gratis om ni bor i Nykvarn, Enhörna eller Södertälje) utan också ger er chans att upptäcka lite annorlunda och lyxigare blommor till ett superbra pris.
Du kan dessutom välja om du vill ha en färdig bukett som du kan sätta i vas direkt (för den bekväme) eller om du hellre vill ha en bunt med blommor som du får ta hand om och arrangera själv (för den pysslige). Klicka här för att se fullständiga villkor och här för att anmäla dig. Och det fina är att om du, under oktober,  signar upp dig för 4 tillfällen  så får du en jättefin vas och en superbra snittare på köpet!
Jag kan säga att den snygga vasen blivit en av mina favoriter, den är precis lagom stor plus att jag gillar att den är så enkel i formen. Snittaren är en storsäljare hos oss. Ni som ofta köper snittblommor vet hur viktigt det är för hållbarheten med rena och bra snittytor och det är ju inte alla som har en supervass kniv hemma. Det kan vara lite trixigt att få till en bra yta också och dessutom lätt att skära sig, så denna är guld! 
Som sagt så gäller detta erbjudande under oktober eller så långt lagret räcker så vänta inte för länge med att anmäla dig! Själva prenumerationen har ingen bindningstid men för detta erbjudande gäller det att du signar upp dig för minst 4 tillfällen. Men allt det där står i villkoren och har du minsta fråga eller fundering så tveka inte att höra av dig, ring oss på 08-121 473 40 eller ännu hellre - hälsa på oss i butiken, vi älskar när ni kommer förbi!

Hoppas ni har en underbar vecka!

/Josephine

Kommentera gärna: