Ljustider

Det märks att det är ljus- och hemmamystider nu, fick en leverans av doftljus för cirka två veckor sen och idag var jag tvungen att skicka efter nya igen! Kan ju vara jag som är feg när jag beställer också...

Hoppas på snabb leverans, det kommer både påfyllning av storsäljarna plus några nya dofter samt påfyllning av doftpåsar och de populära votiveljusen (de som fanns i goodie bagsen som vi delade ut under invigningshelgen). Egentligen går inte votiveljusen att beställa längre men eftersom många frågat efter dem så lyckades jag flirta till mig ett gäng, så först till kvarn!

På bilden ser ni en av mina personliga favoriter och, ja, det doftar som det heter så akta er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • annika moe » Loppispyssel:  ”Bra att du har en "sitt hörna" jätte viktigt för kunden”

  • Linnea » Tacksamhet:  ”Lycka till med öppningen Josse!! :) spännande och se hur butiken ser ut! ”

  • Jonte » Hur allt började:  ”Du e så duktig!!! Jag är så stolt så du kan inte förstå!!❤️”

  • Annica Forsgårdh » Hur allt började:  ”Ett stort o varmt Lycka Till önskar jag er. Ett härligt mod tycker jag och det k..”

  • My » Hur allt började:  ”Du får nog en beställning till den 4 oktober av mig :-) återkommer /My”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln