I full blom

God morgon! Sitter här och äter mysfrukost och laddar inför en ny härlig lördag i butiken. Tänkte att jag skulle visa er denna enorma ros som stått i snart två veckor! Förra måndagen, den 13 oktober, kom hon till butiken. Då var hon ljust, ljust rosa men nu, i sitt absolut praktfullaste stadium, har hon antagit en mer vintage-beige färg. Tyvärr har jag inget namn på henne men visst är hon helt underbar!

Jag tycker verkligen att rosor är som allra vackrast när de är, som här, fullt utslagna och precis på väg att blomma ut. De är liksom så kraftfulla och sköra på samma gång och man får passa på att njuta av skönheten medan man kan innan det oundvikliga tar vid.

Nu ska jag kasta i mig min gröt och väcka min kompanjon, som tydligen laddar med sovmorgon... ;)

Ha en fin lördag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • annika moe » Loppispyssel:  ”Bra att du har en "sitt hörna" jätte viktigt för kunden”

  • Linnea » Tacksamhet:  ”Lycka till med öppningen Josse!! :) spännande och se hur butiken ser ut! ”

  • Jonte » Hur allt började:  ”Du e så duktig!!! Jag är så stolt så du kan inte förstå!!❤️”

  • Annica Forsgårdh » Hur allt började:  ”Ett stort o varmt Lycka Till önskar jag er. Ett härligt mod tycker jag och det k..”

  • My » Hur allt började:  ”Du får nog en beställning till den 4 oktober av mig :-) återkommer /My”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln