Nytt namn

Som en del av er säkert snappat upp så har vi nyligen bytt namn till Pion Blomsterateljé i Nykvarn AB. Nu heter både butiken och firman likadant vilket kommer underlätta för oss i flera avseenden. Allt annat är sig likt, ni hittar oss fortfarande på Centrumvägen 12 i Nykvarn och når oss på telefonnummer 08-121 473 40.

Nu har vi höstat till det ordentligt i butiken med pumpor, kransar i mustiga färger och en hel del nyheter på hyllorna. Kika förbi om du behöver fylla på med höstmys och inspiration, vi har allt du behöver. Nästa vecka kommer det påfyllning med nya doftljus, de går åt som smör just nu, och även en ny spännande produkt som jag tror att ni kommer gilla...

Jag avslutar med en bild på ett av dagens bud, ett maffigt snittarrangemang som ska levereras till en person som har det tungt just nu. Ibland kan blommor hjälpa till att uttrycka det som kan kännas svårt att säga och skänka tröst när livet är tufft. 

Ha det fint!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • annika moe » Loppispyssel:  ”Bra att du har en "sitt hörna" jätte viktigt för kunden”

  • Linnea » Tacksamhet:  ”Lycka till med öppningen Josse!! :) spännande och se hur butiken ser ut! ”

  • Jonte » Hur allt började:  ”Du e så duktig!!! Jag är så stolt så du kan inte förstå!!❤️”

  • Annica Forsgårdh » Hur allt började:  ”Ett stort o varmt Lycka Till önskar jag er. Ett härligt mod tycker jag och det k..”

  • My » Hur allt började:  ”Du får nog en beställning till den 4 oktober av mig :-) återkommer /My”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln