Loppispyssel

Den fina lyktan är från Madam Stoltz och finns just nu i butiken. Den fina lyktan är från Madam Stoltz och finns just nu i butiken.

Den här minst sagt skamfilade gamla pigtittaren köpte jag på Prima Pinaler för ett par veckor sen. Såg direkt framför mig vad jag skulle göra med den!
Jag pimpade den med några små succulenter, lyktranka och en krans av överbliven hortensia och vips så blev skräpet till ett stämningsfyllt blickfång.

Nu pryder den bordet i vår lilla "sitthörna" där våra kunder kan slå sig ner och bläddra i inspirationsböcker.
När jag har byggt upp min framtida blomsterbutik i fantasin så har jag alltid föreställt mig en lugn liten "konsultations-hörna" där man kan sitta i lugn och ro och titta på bilder istället för att stå vid disken och kanske trängas med andra kunder. Är så glad för att vi nu har den möjligheten i vår lokal!

Tänk att allt blev precis som jag har föreställt mig och fantiserat om, det är verkligen ett bevis för att om du verkligen, verkligen vill något så kommer det att bli så. Det kanske tar lång tid, och vägen kanske är krokig, men det gäller att aldrig sluta hoppas och drömma.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • annika moe » Loppispyssel:  ”Bra att du har en "sitt hörna" jätte viktigt för kunden”

  • Linnea » Tacksamhet:  ”Lycka till med öppningen Josse!! :) spännande och se hur butiken ser ut! ”

  • Jonte » Hur allt började:  ”Du e så duktig!!! Jag är så stolt så du kan inte förstå!!❤️”

  • Annica Forsgårdh » Hur allt började:  ”Ett stort o varmt Lycka Till önskar jag er. Ett härligt mod tycker jag och det k..”

  • My » Hur allt började:  ”Du får nog en beställning till den 4 oktober av mig :-) återkommer /My”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln