Vardag igen

Ja, att jag skulle bli bättre på att blogga var kanske ett lite för optimistiskt påstående. De senaste veckorna har varit minst sagt ösiga (börjar det bli tjatigt att läsa om?)

Invigningen gick galant, hade aldrig väntat mig att det skulle komma så många till vår öppning och jag är så rörd och tacksam över alla som visat sitt stöd och som kom och firade med oss. Ni kan se bilder från invigningen på vår Facebooksida.

Helgen efter invigningen var det dags för Formex. Vi hade bara möjlighet att gå en dag och det är egentligen alldeles för lite men vi hann i alla fall beställa en hel del fina saker som ska börja trilla in om ett par veckor.

Nu känns det äntligen som att jag börjar komma in i vardagslunken och med invigningen och mässan och all hysteri kring det bakom mig så kan jag börja planera inför hösten och julen... Världens roligaste jobb!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • annika moe » Loppispyssel:  ”Bra att du har en "sitt hörna" jätte viktigt för kunden”

  • Linnea » Tacksamhet:  ”Lycka till med öppningen Josse!! :) spännande och se hur butiken ser ut! ”

  • Jonte » Hur allt började:  ”Du e så duktig!!! Jag är så stolt så du kan inte förstå!!❤️”

  • Annica Forsgårdh » Hur allt började:  ”Ett stort o varmt Lycka Till önskar jag er. Ett härligt mod tycker jag och det k..”

  • My » Hur allt började:  ”Du får nog en beställning till den 4 oktober av mig :-) återkommer /My”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln