Nya doftljus

Jag inser (efter vissa pikar från olika håll) att jag är ganska dålig på att blogga för tillfället. Man kan säga att jag har fullt upp! Nu är dock alla stora projekt färdiga och det roliga (enligt mig) kan börja; nämligen packa upp varor och bygga upp inredningen i butiken. Vi har varit runt på loppisar och köpt fina grejer att skylta med, flyttat runt allt några varv, sprayat saker med kopparfärg och massa annat... Längtar så himla mycket tills ni får se! Däremot så ser det väldigt tomt och naket ut utan blommor men snart får jag börja fylla alla gapande krukor också.

På bilden ser ni några av de underbara doftljusen som kommit in från Yvelis. De är gjorda av raps- och sojavax, helt miljövänliga och doftar precis lagom mycket. Är redan besatt, speciellt av doften "vaniljdrömmar"...

Nu ska jag ta mig ett par dagars välförtjänt vila, åker över till Gotland för säkerhets skull så jag verkligen inte kan åka till butiken även om jag vill! Vi hörs till helgen.

/Josephine

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • annika moe » Loppispyssel:  ”Bra att du har en "sitt hörna" jätte viktigt för kunden”

  • Linnea » Tacksamhet:  ”Lycka till med öppningen Josse!! :) spännande och se hur butiken ser ut! ”

  • Jonte » Hur allt började:  ”Du e så duktig!!! Jag är så stolt så du kan inte förstå!!❤️”

  • Annica Forsgårdh » Hur allt började:  ”Ett stort o varmt Lycka Till önskar jag er. Ett härligt mod tycker jag och det k..”

  • My » Hur allt började:  ”Du får nog en beställning till den 4 oktober av mig :-) återkommer /My”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln