Tacksamhet

Nu är det fullt ös i vår lilla butik vill jag lova! På bilden här intill får ni en sneak peek på "vår" färg som stora väggen målats i (och även en skymt av dagens brudbukett). För övrigt så byggs det både en ny vägg och en ny kassadisk, bland annat, det blir så himla fint!

Vi har fått massor av hjälp av våra familjer, de är guld värda! Alla är så händiga och kreativa, jag vet inte vad vi skulle ha gjort utan dem. Jag känner sån enorm tacksamhet över att få dela detta med dem som står mig närmast.
Att jag ska få jobba med det jag tycker är roligast i världen, tillsammans med min stora kärlek, och dessutom ha alla dessa underbara människor runtomkring mig som ställer upp i vått och torrt, den glädjen är obeskrivlig.

/Josehine

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • annika moe » Loppispyssel:  ”Bra att du har en "sitt hörna" jätte viktigt för kunden”

  • Linnea » Tacksamhet:  ”Lycka till med öppningen Josse!! :) spännande och se hur butiken ser ut! ”

  • Jonte » Hur allt började:  ”Du e så duktig!!! Jag är så stolt så du kan inte förstå!!❤️”

  • Annica Forsgårdh » Hur allt började:  ”Ett stort o varmt Lycka Till önskar jag er. Ett härligt mod tycker jag och det k..”

  • My » Hur allt började:  ”Du får nog en beställning till den 4 oktober av mig :-) återkommer /My”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln