Tillbaka till verkligheten

Nu är vi tillbaka i stan igen efter att ha spenderat helgen på landet där vi firat midsommar med några vänner.
Ett par dagar borta från civilisationen, helt utan internet och dator var precis vad jag behövde efter de här galet intensiva veckorna som varit.

Imorgon påbörjar jag min sista vecka på Wedablomman, det känns både konstigt och sorgligt men på samma gång är jag galet laddad att få börja jobba med den nya butiken på riktigt. Många känslor och tankar är det som snurrar men så är det väl när en är på väg att ta klivet in i ett nytt kapitel i livet och lämna något gammalt, som betytt mycket, bakom sig.

På tisdag väntar flera spännande grejer, först ska vi upp till partihallarna och registrera oss som kunder och beställa lite blommor till ett bröllop som jag har äran att jobba med i juli. Sen ska vi träffa vår nya hyresvärd i butiken och senare på dagen väntar ett möte med en leverantör på deras nya fina show room i Stockholm. Jag ser verkligen fram emot att ta in deras produkter eftersom jag vet att de är superbra men lite svåra att hitta... Kan ni gissa? Stay tuned!

Solnedgång i paradiset.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • annika moe » Loppispyssel:  ”Bra att du har en "sitt hörna" jätte viktigt för kunden”

  • Linnea » Tacksamhet:  ”Lycka till med öppningen Josse!! :) spännande och se hur butiken ser ut! ”

  • Jonte » Hur allt började:  ”Du e så duktig!!! Jag är så stolt så du kan inte förstå!!❤️”

  • Annica Forsgårdh » Hur allt började:  ”Ett stort o varmt Lycka Till önskar jag er. Ett härligt mod tycker jag och det k..”

  • My » Hur allt började:  ”Du får nog en beställning till den 4 oktober av mig :-) återkommer /My”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln