Söndagsloppis

Ett av mina kronmärkta mått som jag fyndade på loppis i Malmköping förra sommaren. Passar finfint att ha blommor i! Ett av mina kronmärkta mått som jag fyndade på loppis i Malmköping förra sommaren. Passar finfint att ha blommor i!

Idag har vi varit på skattjakt! Jag älskar att gå på loppisar i vanliga fall men nu är det extra kul när vi faktiskt letar rekvisita till vår butik. Det blev ingen större skörd idag men det var ändå trevligt att skrota runt bland alla bord och bodar. Snebro heter loppisen som vi besökte, den ligger längs gamla vägen mellan Södertälje och Mariefred om ni vill åka dit.

Har ni några tips på bra loppisar i Stockholm/Södertälje-trakten så får ni gärna lämna en kommentar, det är alltid kul med nya utflyktsmål så här på sommaren.

/Josephine

Etiketter: tips loppis fynd utflykt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • annika moe » Loppispyssel:  ”Bra att du har en "sitt hörna" jätte viktigt för kunden”

  • Linnea » Tacksamhet:  ”Lycka till med öppningen Josse!! :) spännande och se hur butiken ser ut! ”

  • Jonte » Hur allt började:  ”Du e så duktig!!! Jag är så stolt så du kan inte förstå!!❤️”

  • Annica Forsgårdh » Hur allt började:  ”Ett stort o varmt Lycka Till önskar jag er. Ett härligt mod tycker jag och det k..”

  • My » Hur allt började:  ”Du får nog en beställning till den 4 oktober av mig :-) återkommer /My”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln