Hur allt började

Tänk så det kan gå här i livet. Nu sitter jag här med ett nystartat företag och min alldeles egna blomsterbutik bara veckor bort. Det är något jag drömt om i flera år men som det så ofta är så har jag väntat på "rätt tillfälle" att förverkliga mina planer.

En dag blev den lilla blomsterbutiken i Nykvarns centrum till salu och när min sambo Marcus föreslog att vi skulle köpa den tillsammans så var det som att jag fick den sista knuffen jag behövde för att sätta igång.

Den 30 juni tar vi över lokalen, sen väntar några veckor med massa roligt jobb för att få till butiken som vi vill ha den innan det är dags för invigning den 9 augusti.

Här i bloggen tänker jag dela med mig av allt möjligt; arbetet med butiken, tankar och funderingar, tips och annat smått och gott. Hoppas ni vill följa med på min spännande resa mot att förverkliga min dröm. Lämna gärna en kommentar.

Ha det fint!

/ Josephine

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • annika moe » Loppispyssel:  ”Bra att du har en "sitt hörna" jätte viktigt för kunden”

  • Linnea » Tacksamhet:  ”Lycka till med öppningen Josse!! :) spännande och se hur butiken ser ut! ”

  • Jonte » Hur allt började:  ”Du e så duktig!!! Jag är så stolt så du kan inte förstå!!❤️”

  • Annica Forsgårdh » Hur allt började:  ”Ett stort o varmt Lycka Till önskar jag er. Ett härligt mod tycker jag och det k..”

  • My » Hur allt började:  ”Du får nog en beställning till den 4 oktober av mig :-) återkommer /My”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln